Land van Maas en Waal 2024

7 – 9 juni 2023

Het evenement van dit jaar is geïnspireerd door het gelijknamige lied van Boudewijn de Groot en de absurdistische schilderijen van Jeroen Bosch. Bereid je voor op een unieke ervaring vol avontuur en culinaire hoogstandjes, waarbij we de wateren van de prachtige regio verkennen.  Tijdens de tocht zullen we historische locaties zoals Gorinchem verkennen, een belangrijke vesting in zowel de Oude als de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Geniet van adembenemende uitzichten over de rivieren en proef de heerlijke streekdelicatessen in de gezellige proeflokalen. Verder staat er een bruisende dag in Den Bosch op het programma, met wandelingen door historische straatjes en natuurlijk een ontspannen vaartocht.

 

In de bijlages vinden jullie het programma. Hotels boeken kan natuurlijk weer via Esther Molenaar ( zie programma), enige haast is hier wel bij geboden.

 

Tot ziens in juni.

Datum

Vrijdag, 7 juni, 2024 – 12:00 tot Zondag, 9 juni, 2024 – 17:00

Plaats

Drimmelen

Bijlagen

Programme

Interesse?

Voelt u zich aangetrokken tot het lidmaatschap van de Riva Society Netherlands en bezit u een klassieke houten Riva dan kunt u zich aanmelden via het lidmaatschapformulier.

Wordt lid