Riva Society

Netherlands

Over ons

Op 26 juni 2001 werd door een paar bezitters van klassieke Riva’s de Riva Society Netherlands (RSN) opgericht. Hun enthousiasme voor deze prachtige klassieke Italiaanse boten wilden zij delen met andere Nederlandse eigenaren. In ons oprichtingsstatuut staat dat het organiseren van vaarevenementen en bijeenkomsten de voornaamste doelstellingen zijn. Daarnaast is het doel om zoveel mogelijk geïnteresseerde Nederlandse eigenaren van klassieke Riva’s actief te laten zijn in de vereniging.

Riva boten

Het aantal Riva’s dat ons land telt is relatief groot. Deels komt dit door de historische band die Nederland met dit merk heeft opgebouwd. Maar vooral doordat het vakmanschap en uitstraling van deze klassieke mahoniehouten speedboten al snel werden herkend door de Nederlandse liefhebbers.

Lees meer

Riva Historical Society

De RSN maakt deel uit van de Italiaanse Riva Historical Society (RHS). Als overkoepelende internationale vereniging staat de RHS open voor alle aangesloten clubs. De RHS beheert het historisch archief, organiseert evenementen, regelt de merchandising van clubartikelen en geeft voor haar internationale leden het clubblad Viva Riva uit. Ieder RSN-lid is automatisch lid van de RHS en kan als zodanig gebruik maken van haar diensten.

Riva Historical Society

Interesse?

Voelt u zich aangetrokken tot het lidmaatschap van de Riva Society Netherlands en bezit u een klassieke houten Riva dan kunt u zich aanmelden bij de RSN via het lidmaatschapformulier. Namens het bestuur van Riva Society Netherlands heten wij u alvast van harte welkom.

 

Met vriendelijke groet,

Hens Bagijn, Mark Färber, Maarten Koenen

Wordt lid

Riva Society in het buitenland

Riva Society online